Pedro Martin (PSOE – (SPA)) en burgemeester van Guia de Isora is van mening dat het einde van een tijdperk is aangebroken om het niet eens te kunnen zijn met een andere partij.

De secretaris-generaal van de PSOE van Tenerife, Pedro Martín en de vice-president van de Cabildo van Tenerife, Aurelio Abreu, tijdens de persconferentie.

Editor: Ramón de la Rocha (EFE)

De algemene secretaris van de PSOE van Tenerife, Pedro Martin, zei vandaag dat het tijdperk waarin je het niet eens kon zijn met een andere partij is geëindigd, eraan toevoegend dat je niet zo “stompzinnig” kunt zijn om te weigeren een coalitie te vormen met andere politieke partijen.

In een persconferentie waarin hij ook als kandidaat van zijn partij voor de Regering van Tenerife sprak, gaf Pedro Martin ook aan dat het de burgers zullen zijn die beslissen of hij burgemeester van Guía de Isora of president van het eiland zal zijn of dat hij zal zetelen in de oppositie.

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.