Over ons

Na een na 15 jaar in de verkoop als vertegenwoordiger kreeg ik de gelegenheid om in de makelaarij te stappen. In 1996 begon mijn loopbaan bij het makelaarskantoor Vobis te Kortrijk, waar ik mijn kennis en ervaring heb opgedaan.

 

In 2000 hebben we de oversteek gewaagd naar Tenerife om een nieuw avontuur te gemoed te gaan. Iedereen en ikzelf, hebben altijd gedacht dat ik op Tenerife onmiddellijk in het vastgoed zou gaan werken.

Maar neen !!!………. Na een eerste job van anderhalf jaar, in een gans andere branche, waagde ik mij toch even om bij een makelaar te soliciteren. Ik werd onmiddellijk aangenomen en OEIE…..wat was dat, helemaal iets anders dan ik gewoon was in Belgie. Geen sprake van georganiseerd werken en exclusiviteit bij verkoop. ’T Was eerder iets als, mekaar de kop afbijten. Ik dacht, jawadde dat is niets voor mij en ik kende de taal nog niet zo goed , kende de spaans wetgeving niet enz…. Dus daar zou ik mij niet aan wagen.

 

Maar na verloop van tijd, de spaanse taal en de wetgeving te beheren ben ik er dan toch terug ingestapt met veel plezier, passie en overvloed van energie.

 

Dit vooral met de bedoeling de klant op een correcte en transparante manier te helpen bij de zoektocht naar een tweede woning op dit prachtige eeuwig zonnige Tenerife. Welbepaald de zuid en zuidwestkust, deze laatste met zijn ideaal microklimaat.

 

Ik ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan betekenen in het vinden van uw droom, tot binnenkort.

 

Groetjes Sabine en gans het team.